VRP rakentaa 35 omistusasuntoa Valkolaan – hankkeen jälkeen Keljon koulun asuinalue on valmis

Aivan keskustan tuntumassa sijaitsevalle Keljon asuinalueelle Valkolaan on rakenteilla moderni luhtikerrostalo, johon on suunniteltu monipuolisia asuntoja yksiöistä neliöihin. As Oy Jyväskylän Koskenvaltias -nimisen kohteen ennakkomarkkinointi on käynnistynyt maaliskuussa ja asunnot ovat nyt varattavissa. Arvioitu valmistuminen on elokuussa 2022, ennen koulujen alkua.


”Kohteen suunnittelussa kantava ajatus on ollut siinä, että luodaan arjessa toimivia asuntopohjia monen eri kohderyhmän tarpeisiin. Asuinalue ja kohde soveltuu erinomaisesti niin yksinasuvalle, pariskunnille kuin lapsiperheillekin”, kertoo VRP Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Ville Marjakoski.

Myös asuntojen kalustesuunnitteluun, materiaaleihin ja laatuun on kiinnitetty erityistä huomioita.

On tärkeää, että materiaalit ja asuntopohjat vastaavat tätä päivää ja elämme ajassa nykyisten asumisen trendien mukana. Esimerkiksi keittiöt erottuvat selvästi tavanomaisesta. Olemalla ajoissa liikenteessä, asukas pääsee valitsemaan pintamateriaalit kolmesta sisustussuunnittelijan laatimasta sisustusmaailmasta.”

Valkola tarjoaa turvallisen ja kompaktin ”cityasumisen” puitteet Jyväskylässä rauhaisalla pientaloalueella. Aivan vieressä ovat Keljon marketit, Yliopiston kampukset, uusi sairaala Nova sekä Hippoksen urheilukeskus.

”Tässä on mahdollisuus päästä asumaan rauhalliselle alueelle, vaikka keskusta ja palvelut ovat ihan vieressä. Asumismuoto on helppo ja huoltovapaa ja miljöö on omakotitalomainen, mutta ilman omakotitaloasumisen haasteita.”

Asuntojen myynnistä vastaa Bo LKV. Kohteen kiinteistönvälittäjät Annina Sutka ja Piritta Huumo pitävät Koskenvaltiaan asuntoja hyvinkin kilpailukykyisinä alueen hintatasoon nähden.

”Ostamisen kynnystä on Koskenvaltiaassa haluttu madaltaa sillä, että yhtiölainaa saa jopa 70%, jolloin myyntihintaa varten ei tarvita niin paljon varoja. Pari ensimmäistä vuotta saa asunnossa elää myös huoletta ilman lyhennyksiä, kun yhtiölainan lyhentäminen alkaa vasta 2 vuoden kuluttua kohteen valmistumisesta.”

Vaajakoskelta lähtöisin oleva VRP on vakaa suomalainen rakennusliike. VRP rakentaa ihmisille koteja sen kaikille toimialueilla Etelä- ja Keski-Suomessa sekä Pirkanmaalla. Jyvässeudulla VRP:llä on aluerakennushankkeita tällä hetkellä käynnissä myös Väinölänrannassa ja Kangasrinteellä.


Arkkitehti: Mikko Pohjaranta, LPV Arkkitehdit

Visualisointikuvat: Unrealer Oy

Lisätietoja antaa:

Ville Marjakoski Toimitusjohtaja, VRP Keski-Suomi Oy puh. 040 3100 337


Kiinnostuitko kohteesta? Ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää!

ANNINA SUTKA 050 341 1138 annina.sutka@bo.fi


PIRITTA HUUMO

045 197 8710 piritta.huumo@bo.fi